Download Lagu / Download Video Lagu / OJO NGUBER WELAS - NELLA KHARISMA

OJO NGUBER WELAS - NELLA KHARISMA

Views: 141

Download Video Lagu OJO NGUBER WELAS - NELLA KHARISMA Gratis

Download lagu OJO NGUBER WELAS - NELLA KHARISMA hot gratis - Gudang Lagu Download Mp3 - free music downloads mp3 terbaru 2020 - ZingLagu.Com
Mendengarkan musik OJO NGUBER WELAS - NELLA KHARISMA terbaru Indonesia - Lagu Terbaru 2020 Mp3 - di ZingLagu.Com, Download lagu OJO NGUBER WELAS - NELLA KHARISMA gratis ingin Anda beruntung Download lagu gratis kualitas OJO NGUBER WELAS - NELLA KHARISMA - Lagu Terbaru 2020 - di ZingLagu.Com, Download lagu OJO NGUBER WELAS - NELLA KHARISMA keinginan Anda bahagia mendengarkan musik

Lyric lagu OJO NGUBER WELAS - NELLA KHARISMA

masih bersama nella kharisma
sing usah Riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
Riko suloyo
isun weruh dewek
Ning Riko makeh demen larene
sing usah Riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
Riko suloyo
isun weruh dewek
Ning Riko makeh demen larene
diinggut Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko
Ning welase
hooo...
sing usah Riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
Riko suloyo
isun weruh dewek
mung Riko makeh demen larene
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko Ning welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko Ning welase
hooo...
(end)

more