Download Lagu / Download Video Lagu / Via Vallen - Sayang (Official Music Video)

Via Vallen - Sayang (Official Music Video)

Views: 11

Download Video Lagu Via Vallen - Sayang (Official Music Video) Gratis

Download lagu mp3 gratis Via Vallen - Sayang (Official Music Video) baru - Lagu Mp3 Terbaru Download - Gudang lagu Mp3 Indonesia 2020 terbaru - ZingLagu.Com
Download lagu baru Via Vallen - Sayang (Official Music Video) kecepatan tinggi bebas - Download Lagu - di sini, download music Via Vallen - Sayang (Official Music Video) untuk mendengarkan dan men-download musik gratis di ZingLagu.Com Lagu Via Vallen - Sayang (Official Music Video) mp3 terbaik Indonesia - Gudang Lagu Download - Website ZingLagu.Com, download lagu gratis mp3, download Via Vallen - Sayang (Official Music Video) di ZingLagu.Com

Lyric lagu Via Vallen - Sayang (Official Music Video)

Sayang
Via Vallen
sayang,
opo kowe krungu jerit e ati ku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambut ku
rabakal luntur treno ku
wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
duko pujane ati nanging koe ora ngerti
kowe wes tak wanti wanti
malah jebul sak iki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo
meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
merana urip ku
aku welasno kangmas. . . .
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih
sayang
opo kowe krungu, jerit e ati ku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambut ku
ra bakal luntur tresno ku
hari demi hari uwes tak lewati
yen pancen dalane kudu kuat ati
ibarate sego uwes dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
merana urip ku
aku welasno kangmas. . . .
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku
sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci
aku marang sliramu kok ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku
percoyo omong pujamu
cintaku tetap abadi
more